Verzendingen & betaling

Uw pakket verzending

Brievenbuspakketten en pakketten worden over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van betaling verzonden binnen Nederland. Wij verzenden via PostNL en DHL met en zonder track & trace zonder handtekening. Verzendkosten zijn incl. handling- en verpakkingskosten en verzendkosten. Behandelingskosten zijn gratis. De transportkosten variëren afhankelijk van bestemming en het totale gewicht van de zending. Ook verzenden wij internationaal, momenteel naar België, Denemarken,Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Zweden. We adviseren u om uw items in één bestelling te groeperen. Wij kunnen namelijk niet twee afzonderlijke bestellingen groeperen, en verzendkosten zijn van toepassing op elk van hen. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt speciale aandacht besteed aan de bescherming van kwetsbare artikelen.

Betaling

Uw betalingen

Uw betalingen naar JAM-Stones gaan op een veilige manier via u eigen internet bij uw bank d.m.v. IBAN overschrijving. Voor deze IBAN overschrijvingen worden geen extra kosten berekend.

Veilge betaling

Deze veilige betalingen via uw bank zijn beveiligd met het bekende slotje. Dit slotje geeft aan dat de betreffende web-site beveiligd is volgens het SSL certificaat principe. SSL staat voor Secure Sockets Layer als een website een open slotje heeft dan is deze site niet beveiligd. Is het een gesloten slotje dan is de website beveiligd let hierop.

Gebruik IBAN