FLUORIET HANGER
search
  • FLUORIET HANGER

FLUORIET HANGER

€ 4,50
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief Na betaling 1 a 2 dagen

Geestelijk:

vrijdenker, beweeglijkheid

Onderbewuste/ziel:

brengt afwisseling emotionele levendigheid

Verstand/mentaal:

bevordert de vrijheid van beslissen en maakt vindingrijk

Lichamelijk:

goed voor huid, slijmvliezen, zenuwen, botten en tanden, vermindert droge hoest, maakt de gewrichten soepel

Aantal
Laatste items in voorraad

De laatste keer dat dit product werd toegevoegd aan een winkelwagen: 18-06-2020

 

Veilig betalen via IBAN

 

Snelle levering

 

Retourneren zonder reden (14 dagen opzicht)

Fluoriet is een beschermende en stabiliserende steen, die het zelfvertrouwen vergroot en helpt structuur te brengen in ons leven. De steen geeft inzicht in beperkende gedrag- en denkpatronen en onderdrukte gevoelens en werkt emotioneel stabiliserend. Fluoriet is een goede steen om te dragen tijdens het studeren. De steen bevordert de concentratie, zorgt voor een snelle informatieverwerking en helpt om verbanden te leggen met al aanwezige kennis. Het beschermt tegen en reinigt elektromagnetische straling (bijvoorbeeld van computers en mobiele telefoons). De steen heeft een positieve werking op stijfheid, gewrichtsproblemen (zoals artritis) en reuma. Het is goed voor de botten en tanden en het verlicht de pijn bij gordelroos en andere zenuwpijnen. Verder heeft het een gunstige werking op de huid (bijvoorbeeld op puistjes en rimpels) en slijmvliezen, met name van de ademhalingswegen.

Naast de algemene werking van fluoriet hebben paarse, groene, blauwe en gele fluoriet de volgende aanvullende eigenschappen:

Paarse fluoriet bevordert herstel, geeft steun bij zware operaties en heeft een positieve werking op het beenmerg, de cellen en ziektes die daaraan gerelateerd zijn zoals bijvoorbeeld leukemie. Het werkt in op de intuïtie, geeft ondersteuning bij het doorbreken van spirituele blokkades en versterkt spirituele vaardigheden. Het kan je helpen in een diepe meditatieve toestand te komen.

Blauwe fluoriet werkt met name op de hersenen en de geest in. Het bevordert het geheugen, de concentratie, rationeel denken en informatie verwerking. Het helpt bij verwarring, twijfel en mentale instabiliteit en maakt de geest helder en sterk. Deze steen heeft een positieve werking op de ogen, oren, neus en keel en kan oorsuizen verminderen.

Groene fluoriet werkt met name in op het hart en bevordert emotionele balans, de intuïtie en evenwicht tussen gevoel en verstand. Het absorbeert en beschermt tegen negatieve energie. Deze steen heeft een positieve werking op de maag.

Gele fluoriet bevordert zelfvertrouwen, helpt je om grenzen te stellen en om voor jezelf op te komen (met name in groepen). Deze steen werkt opbeurend.

ha0027
1 Item

Datasheet

Afkomstig uit
Mexico
Chakra(s)
hart
kruin
voorhoofd
zonnevlecht
Hardheid
4
Materiaal
natuurlijke edelsteen
Sterrenbeeld
vissen
waterman
Verkrijgbaarheid
makkelijk

Je bent misschien ook geïnteresseerd in