JASPIS OCEAAN KNUFFELSTEEN

€ 5,50
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief Na betaling 1 a 2 dagen

Geestelijk:

vernieuwing

Onderbewuste/ziel:

maakt positief, belastbaar, kalm, geeft een verkwikkende slaap

Verstand/mentaal:

helpt om conflicten op te lossen

Lichamelijk:

bevordert spijsvertering, warmte, ontgifting, regeneratie, cel vernieuwing, immuunsysteem en huid, helpt bij verkoudheid, cysten, en tumoren

Aantal
Op voorraad

 

Veilig betalen via IBAN

 

Snelle levering

 

Retourneren zonder reden (14 dagen opzicht)

Jaspis werkt aardend en beschermend. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. De steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. Het maakt astraal reizen makkelijker. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen en de geslachtsorganen.

Oceaan jaspis bevordert de doorstroming van energie. De steen helpt positieve, helende energie op de goede plek komen en voert negatieve energie af. Het werkt ontspannend en kalmerend en geeft een gevoel van vrijheid. Het bevordert een positieve instelling en helpt negatieve gevoelens en gedachten, zoals bijvoorbeeld zorgen, angst en depressie, verminderen. Fysiek werkt oceaan jaspis ontgiftend. Het heeft een positieve werking op het hormoonstelsel, de klieren, de organen en de spijsvertering.

kn0042
11 Items

Datasheet

Afkomstig uit
Mexico
Chakra(s)
Wortel/Stuit
Hardheid
7
Materiaal
natuurlijke edelsteen
Sterrenbeeld
maagd
Verkrijgbaarheid
makkelijk